Onze diensten

SSNet biedt remote en onsite services aan klanten over het hele Nerderland. Onze support- en onderhoudspakketten zijn zeer populair geweest in de mid-market sector, met name voor bedrijven met tussen de 20-500 gebruikers, omdat onze services veel kosteneffectiever zijn dan het inhuren van inhouse Netwerk experts.

We kunnen ook optreden als een verlengde arm voor bestaande interne ondersteuningsteams in gevallen waarin ze misschien niet over de juiste vaardigheden beschikken, vakantie- of ziekteverzuim hebben of gewoon behoefte hebben aan extra middelen voor projectwerkzaamheden.

 

Hieronder staan een selectie uit onze diensten. Graag komen we die bij u toelichten.

Netwerk Consultancy

Onze Netwerk en Security consultancy omvat gebieden zoals beoordelingen, inventarisatie, ontwerp, installatie, implementatie, probleemoplossing en kwetsbaarheidsaudits.
Bij SSNet Consultancy bieden we op maat gemaakte ondersteuningscontracten om te voldoen aan de vereisten van uw bedrijf. Als u niet zeker bent van de services die u nodig hebt, kunnen wij u helpen uw vereisten te begrijpen en dienovereenkomstig te adviseren.
Onze doorlopende ondersteuningsservices geven u de gemoedsrust dat onze ervaren netwerk experts staan klaar om u bij problemen met het netwerk weer op de been te helpen.

Netwerk design

Het netwerk binnen een organisatie is een cruciaal onderdeel van de IT omgeving en vormt de spil tussen alle IT systemen als desktops, storage en serversystemen.

Wij maken een perfecte ontwerp voor uw hele netwerkomgeving die kan beschikbaarheid, veiligheid en beschikbaarheid van all uw aplicaties garanderen. Wij beseffen dat uw bedrijfskritische applicaties niet of nauwelijks uit de lucht kunnen zijn.

Netwerkbeheer

Natuurlijk beheren we het volledig netwerk dat uw zaak in de lucht houdt.

Dankzij meerdere jaren ervaring in het ontwerp en beheer van klein, middelgroot en Enterprise netwerken, kunnen we uw garanderen dat uw netwerk optimaal draait en de problemen zo spoedig mogelijk worden verholpen.

Netwerk optimalisatie

Is uw netwerk traag, gedraagt ​​zich gek en kunt u niet op uw huidige IT-persoon vertrouwen om het te repareren? Heeft u geen vertrouwen in uw huidige netwerkinfrastructuur?
Laat ons uw netwerk Optimaliseren, ontwerpen en beheren, zodat u weer kunt doorgaan met wat u het beste doet, "uw eigen bedrijf".
Wij begrapen dat elk bedrijf uniek is, maar de basisprincipes zijn hetzelfde. Een goed ontworpen netwerk vormt de ruggengraat van de IT-infrastructuur van uw bedrijf. SSNet professionals zal een systeem ontwerpen dat stabiel, veilig, robuust en schaalbaar is.

Private Cloud & Datacenter Diensten

Er is geen Cloud. Het is alleen computer van iemand anders. Wilt u geen server meer op locatie hebben vanwege veiligheid en onderhoudskosten en alles naar een veilig datacenter migreren? Wilt u de servers naar Microsoft Azure of AWS migreren en er is geen behoefte aan een privé Cloud?

SSNet helpt u een perfecte migratie te ervaren naar het datacenter van uw keuze.

WAN Security diensten

Beveiliging is een centraal aandachtspunt voor alle industrieën. SSNet kan klanten helpen bij het selecteren van de beste beveiligingsapparatuur en Next-Gen firewalls met anti Malware protection die het meest geschikt zijn voor uw behoeften, budget en bedrijfsgrootte.

LAN Security diensten

Veilig werken betekent dat je je security op orde hebt. Een veilig netwerk kan grote financiële en juridische problemen voorkomen.

Security is niet alleen een dikke firewall op de internet edge te zetten. Een goede bescherming vereit opvoeding van je personeel en bescherming van de netwerken binnen het bedrijft v­óórdat het data naar internet gaat. We beschermen je netwerk ook als de hacker binnen je medewerkers zit.

Copyright © 2019 SSNet   |  KvK: 75301407